International Court of Justice

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ), gevestigd in het Vredespaleis in Den Haag, is het belangrijkste gerechtelijke orgaan van de Verenigde Naties (VN). Het werd opgericht in juni 1945 door het ‘Handvest van de Verenigde Naties’.


Als relatiegeschenk heeft Rooymans Neckwear voor deze toonaangevende klant 4 verschillende stropdassen en 2 sjaals vervaardigd. De in 2 kleuren uitgevoerde zuiver zijden stropdassen zijn allen voorzien van het ronde statige logo wat repeterend, zeer gedetailleerd en klein is ingeweven over de gehele stropdas. In de customized tipping zien we het logo met de volledige namen nogmaals terug. De stropdassen zijn statig, stijlvol en herkenbaar.
 

Voor de luxe zijden twill sjaals van 90x90 cm. zijn elementen uit het Vredespaleis gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp. Zo zijn de mozaïek tegels van de centrale hal gebruikt voor 1 dessin en het vredesduivenornament uit het plafond voor de andere sjaal. Beiden zijn ontworpen door Leslie Hermer.

Doordat de stropdassen en sjaals zijn verpakt in bijpassende squarebox & sjaal giftbox met opdruk, maakt dit ze tot een geschikt en hoogstaand geschenk voor de zeer gerespecteerde relaties van het gerechtshof.
 

Vraag offerte aan

(mogelijk vanaf 30 stuks)

Bel gerust naar
+31 (0)495 - 59 17 52

Patriek Rooymans
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Patriek >
Nathalie Humbert
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Nathalie >